Virtuelle kurser hos Econocap

Videreuddannelse kan være en rigtig god måde at anvende overskydende tid på. Har du brug for videreuddannelse i Creo eller Windchill ?

I så fald kan Econocap tilbyde vores kurser virtuelt. Vi bruger specielt software til formålet, så du kan være sikker på en god oplevelse.

Vore kurser afvikles p.t. udelukkende virtuelt i lyset af smitterisikoen. Se vores kursuskalender her.

Lidt afhængigt af dine egne rammer kan vi tilbyde kurser på forskellig vis:

Hvis du har subscription-licenser har du også Home-Use-licenser. Home-Use-licenser er til installation på dit hjemmeudstyr. En Home-Use-licens er en basis-licens, som er tilstrækkelig til følgende Creo-kurser:

Du kan se her, hvorledes du installerer en Home-Use-licens.

  • Hvis en Home-Use-licens ikke er tilstrækkelig, har du måske mulighed for at gå på dit firmas almindelige licenser via VPN. Vores undervisningssoftware kan godt håndtere, at du er på VPN til dit firma, mens du kører kursus hos Econocap.

Software til Remote Assistance – PTC Vuforia Chalk – Augmented Reality i praksis

I lyset af den igangværende epidemi – hvor fysisk kontakt bør reduceres til et minimum – har PTC besluttet at stille Vuforia Chalk gratis til rådighed for interesserede, foreløbig frem til 30. juni.

Vuforia Chalk er en App som både eksperten og den lokale medarbejder skal have til rådighed på f.eks. sin telefon. App´en virker på både tablets, smartphones og desktop.

Med Vuforia Chalk kan eksperten guide den lokale medarbejder. Dels via et fælles billede af udstyret formidlet af kameraet på det lokale device, dels ved at give mulighed for at ”tegne på virkeligheden” i 3D. Vuforia Chalk kan beskrives som et delt whiteboard i 3D, hvor verden set gennem kameraet er whiteboardet. Eksperten kan markere de knapper der skal trykkes på – f.eks. ved at slå en cirkel omkring dem – og pege på andre dele af f.eks. et stykke udstyr, som måske skal åbnes for kontrol. De markeringer, som eksperten har påført virkeligheden forbliver på rette plads, når den lokale medarbejder går rundt om maskinen.

Det kan lade sig gøre fordi app’en opbygger en 3D-forståelse af verden set igennem kameraet. Grundlæggende er det konceptet i al Augmented Reality, men her er teknologien brugt til at løse en helt konkret udfordring – etablering af en umiddelbar og intuitiv fælles oplevelse af verden – ikke bare i 2D, men i 3D.

Det vil altid opleves som god service, at få live support i en kritisk situation.

Se disse videoer, som viser hvordan Vuforia Chalk virker:

  • I dette set-up bør vi sammen verificere, at du har adgang til relevant licens for det kursus du skal deltage i.
  • Hvis du ikke kan bruge nogen af de ovenstående muligheder, har vi også en sidste mulig – nemlig at låne dig en kursusmaskine, som er konfigureret klar til brug

Vi håber at se dig til virtuelt kursus hos Econocap her i foråret. For at give dig et incitament til at prøve vores virtuelle kurser giver vi i april 20% rabat på alle virtuelle Creo-kurser !

Tilbuddet gælder kun Creo-kurser i april måned og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Ved at inddrage ekspertens hjælp i problemløsningen kan Vuforia Chalk bidrage til at:

  • Hjælpe kolleger med det du er ekspert i – remote
  • Reducere antallet af unødvendige servicebesøg – med de deraf afledte omkostningsreduktioner.
  • Give serviceteknikere et overblik over et stykke udstyrs helbred inden besøg – med forbedret sikkerhed for at have de korrekte dele med til udskiftning.
  • Give kunden et optimalt indtryk af den oplevede service – også remote.

Gå til PTC for at få adgang til Vuforia Chalk.

Vi håber at Vuforia Chalk kan gøre en forskel for dig og din virksomhed i denne tid.