fbpx

Econocap assisterer Widex omkring levering og implementering af PTC Creo og PTC Windchill PDMLink, som anvendes til udvikling af høreapperater i verdensklasse.

Link til Widex 

Hos Phillips-Medisize anvendes PTC Creo og PTC Windchill PDMLink til udvikling af medicinsk udstyr. Econocap leverer software og implementeringsbistand.

Link til Phillips-Medisize

Invisio Communications anvender PTC Creo og PTC Windchill PDMLink, leveret af Econocap, til udvikling af avanceret kommunikationsudstyr til brug under ekstreme forhold.

Link til Invisio Communications 

Hos Svendborg Brakes anvender man PTC Creo og PTC Windchill PDMLink, til konstruktion af bremsesystemer til bl.a. vind-og minesektorerne. Løsningen er leveret af Econocap. 

Link til Svendborg Brakes 

Hos JKF anvendes PTC Creo og PTC Windchill PDMLink, leveret af Econocap, til konstruktion af ventilationssystemer og filteranlæg til industrien.

Link til JKF Industri A/S 

Econocap assisterer Nilpeter med PTC Creo og PTC Windchill PDMLink, som bruges til at udvikle fleksible højkvalitetsprintløsninger i Danmark, USA og Indien. Løsningen er leveret af PTC og Econocap.

Link til Nilpeter

Econocap bistår Cabinplant omkring PTC Creo og PTC Windchill PDMLink, som anvendes til konstruktion af udstyr til fødevareindustrien. Udvikling og produktion foregår i et samspil mellem afdelingerne i Polen og Danmark. Løsningen er leveret af Econocap.

Link til Cabinplant 

Hos FM Mattson More Group Danmark Aps (Damixa) anvender man PTC Creo og PTC Windchill PDMLink, leveret af Econocap, i konstruktionen af armaturer af høj kvalitet til køkken og bad.

Link til FM Mattson More Group ApS (Damixa)

Hos Vestergaard Company anvendes IIoT platformen Thingworx fra PTC. Den er leveret af Econocap, ligesom Econocap løbende bistår Vestergaard Company omkring implementeringen og integrationen i Vestergaard Companys eksisterende infrastruktur.

Link til Vestergaard Company