Product Lifecycle Management – eller PLM –  har længe været set som et af de vigtigste værktøjer en organisation kan bringe i spil for at få digitalt styr på sine data og processer. I en tid hvor Digital Transformation er blevet et nøglebegreb, er det blevet endnu vigtigere at have orden i eget hus, når man tager de digitale udfordringer op, som f.eks. IIoT (Industriel Internet of Things) og Augmented Reality indebærer.

Best-in-Class organisationer fortjener den bedste PLM-løsning

PTC’s Windchill har udviklet sig fra ikke blot at være en platform for håndtering af firmaets digitale data og processer, til at være selve springbrættet for yderligere digitaliseringsinitiativer. Det belønner Quadrant Knowledge Solutions ved at placere PTC som den teknologiledende platform i sin SPARK Matrix-analyse i 2019 af markedet for PLM.

 PTC fører blandt alle andre leverandører med bl.a. følgende differentiering: 

  • PTC’s integrerede tilbud af Windchill, ThingWorx og Vuforia hjælper industrielle organisationer med at optimere deres produkter og processer under udnyttelse af begreber som ”Digital Twin” og teknologier som IIoT og AR
  • PTC’s Windchill rummer allererede i sin standardkonfiguration funktionalitet til understøttelse af mange forskellige PLM usecases, funktionalitet, som enkelt kan konfigureres yderligere.
  • Windchill er anerkendt for sin evne til at styre kompleksitet i stor skala.
  • PTC og Windchill er anerkendt som en pioner indenfor udvidelsen af ansvarsområdet af PLM til at blive stadigt større med indlemmelsen af stadigt flere discipliner.
  • PTC fortsætter med at investere i forbedringer af Windchill som den digitale røde tråd der løber gennem organisationen og samler eller integrerer funktionalitet indenfor stadig flere forskellige discipliner lige fra formel kravstyring i den konceptuelle del af værdikæden til integration mod MES-systemer i produktionsleddet. Og efter kundens valg på egen in-house platform eller som en SaaS-løsning i skyen.

Læs hele rapporten, og find ud af, hvorfor PTC´s PLM er den rigtige løsning til din organisation ved at klikke på dette link