fbpx

PLM konsulent 

Design og implementering af systemløsninger

Econocap A/S er en solid, dansk IT-virksomhed, som sælger PLM-, CAD- og IoT-løsninger baseret på software fra PTC, samt implementering, undervisning og support som en del af løsningerne. Vi er certificeret partner til PTC og servicerer danske produktions-, udviklings- og rådgivningsvirksomheder med procesforbedrende produkter og ydelser af høj kvalitet.

PLM systemet Windchill fra PTC er de seneste 3 år kåret som global markedsleder og flere og flere eksisterende og nye kunder ser stort potentiale i at udnytte softwaren  andre steder end blot i konstruktionsafdelingen.  Econocap ønsker at fortsætte den gode vækst, derfor søger vi endnu en kollega, som har forståelse for produktion og supplychain’s PLM-behov. Udgangspunktet for det daglige arbejde er vores kontor i Kolding.

Du kan skabe værdi med Product Life Cycle Management

Som PLM-konsulent får du ansvar for design- og implementeringsfasen i solgte projekter. Sammen med din kunde sætter du dig ind i virksomhedens behov, med henblik på at konfigurere en optimal løsning til styringen af virksomhedens data og processer. I PLM-teamet er der udover dig, 15 fagligt dygtige og engagerede kolleger. Du får en selvstændig rolle, hvor du vil få stor indflydelse på at skabe en spændende hverdag. Du er kreativ og har blik for at finde løsninger, der styrker dine kunders forretningsprocesser, samtidig giver dit kvalitetsfokus og sans for detaljen et problemfrit implementeringsforløb.

Løsningsorienteret specialist

Du har en teknisk uddannelse gerne på BA-niveau. Din teoretiske viden supplerer du naturligt med god forretningsforståelse og viden om de processer, som findes i en moderne fremstillingsvirksomhed. Du motiveres af at skabe løsninger i tæt samarbejde med dine kunder, du er dialogsøgende og trives med at udvikle dine løsninger i samarbejde med andre. Det motiverer dig at bidrage med din viden i dialogen med dine kunder. Du taler og skriver fejlfrit dansk.

Du har måske arbejdet som Solution Architect, PLM konsulent, PDM Administrator, Document Management Konsulent, ERP Konsulent, IT-konsulent el.lig. Du har erfaring med PLM/CAD-systemer og produktudviklingsprocesser Du har formodentlig praktisk erfaring fra en større produktionsvirksomhed. Desuden forventer vi at du har:

  • Minimum 5 års erfaring med PLM på superbruger- eller administratorniveau. Gerne Windchill eller Teamcenter.
  • Erfaring med styklistetransformation – fra E-BOM til M-BOM og udveksling med ERP
  • Erfaring med arbejds- og serviceinstruktioner
  • Erfaring med 3D CAD (Creo, Solidworks, Inventor)
  • Gode kommunikationsevner. Du skriver og taler dansk og engelsk flydende

Selvstændig stilling i virksomhedens vækstområde

Du tilbydes en nøglerolle i en spændende vækstvirksomhed, hvor du får stor selvstændighed. Du indtræder i et dynamisk og positivt arbejdsmiljø præget af entreprenørånd, engagement og en professionel indstilling. Humor vægtes højt og der er plads til skæve indslag. Virksomheden prioriterer din udvikling og gode arbejdsforhold.

Ring og hør nærmere

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Bo Rixen på +45 70227400. Finder du jobbet interessant, glæder vi os til at modtage din ansøgning og CV på job@econocap.dk Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse, du sender fra. Vi indkalder løbende til samtaler.

Econocap er en del af 9altitudes som er en international gruppe med kontorer flere europæiske lande. 9altitudes Danmark har flere forskellige kontorer godt fordelt i Danmark hvoraf Econocap har to kontorer i henholdsvis Kolding og Hørsholm.