On-line tilmelding til kurser – PTC/USER nærmer sig

Vi har opgraderet vores hjemmeside, så du nu kan tilmelde dig direkte fra hjemmesiden.

Vælg blandt vore standardkurser, og se hvornår de afholdes. Læs kursusbeskrivelserne direkte under det enkelte kursus og vælg bland de annoncerede datoer. Med al relevant information om det enkelte kursus samlet på samme side og med oplysninger om pris og placering tilgængelig er der nu kun tilbage at trykke på TILMELD, udfylde med dine kontaktinformationer, og bekræfte din tilmelding.

Vi har lavet vores nye kursussider udfra en ide om at vi gerne vil gøre det lettere for dig at tilmelde dig til et standardkursus. Men vi vil selvfølgelig stadig gerne tale personligt med dig.

Hvis dine behov ikke imødekommes af vores nye tilmeldingsfunktion, ringer du bare på 70 22 74 00 og fortæller hvordan vi kan hjælpe dig. Vi afholder selvfølgelig stadig skræddersyede kurser, ligesom vi kan holde kurser ude hos dig – måske for hele din afdeling på een gang. Det kan alt sammen aftales særskilt. Bare du fortæller os hvad dine ønsker er.

Invitation til PTC/USER 2020 

Årsmøde 2020 

Årsmødet i PTC/USER Danmark afholdes 28.-29. april på Trinity Hotel og Konference Center i Fredericia.

Trinity Hotel & Konference Center
Gl. Færgevej 30, Snoghøj
7000 Fredericia
Telefon: +45 82 27 17 17
e-mail: konf@trinity.dk

Detaljer om konferencen finder du på https://www.ptcuser.dk/#confinfo

Tilmelding

Der er åbent for tilmelding på https://www.ptcuser.dk/#confsignup

Tilmelding online skal ske senest 27.april kl.12.00.

Husk at tilmelding er nemmest, hvis du er logget ind på hjemmesiden.

 

Priser og overnatning 

Prisen for deltagelse er DKK 2.150,- excl. moms per deltager for begge dage incl. festmiddag. Prisen er den samme, selvom om du kun kan deltage en af konferencedagene og fravælger festmiddagen.

Prisen for overnatning på Trinity Hotel & Konference Center er 945,- for et enkeltværelse.

Prisen er incl. morgenmad og internetadgang.

Check-in kan ske efter kl. 14 på ankomstdagen. På afrejsedagen skal værelset forlades senest kl.9.

Der er reserveret 115 værelser på Trinity Hotel & Konference Centre til overnatning. Efter 28. marts 2020 ophæves ubenyttede reservationer og værelserne kan blive besat til anden side.Der er reserveret 115 værelser på Trinity Hotel & Konference Centre til overnatning. Efter 28. marts 2020 ophæves ubenyttede reservationer og værelserne kan blive besat til anden side.

Ønsker du at benytte dette hotel, får du et værelse til den angivne pris ved at oplyse konferencens bookingnummer PTCUSER.