Lever dit firma i en verden, hvor det er vigtigt at have styr på om produktet lever op til de krav der stilles?
Traditionelt har dette været situationen indenfor militært og medicinsk udstyr og i bilindustrien, men udviklingen går mod at flere og flere industrier skal efterleve f.eks. landespecifikke miljøkrav.
Man skal kunne dokumentere, at man lever op til kravene gennem eksempelvis test eller analyser.

Webinaret afholdes på engelsk.

Mange industrier arbejder med brugerbehovsanalyser, som udmøntes i krav til produktet. Disse krav driver innovationen gennem hele udviklingen af produktet, og er derfor vigtige at bryde ned til modulkrav, som den enkelte designer kan arbejde med, når produktet skabes. Også her kan Integrity hjælpe til med nedbrydning, sporbarhed og synliggørelse.

Ændrer dine krav sig over tid?
Ofte er det en udfordring at krav ændrer sig over tid, og det kan være svært at finde de steder hvor man skal ændre et design for at leve op til de skiftende krav under samtidig overholdelse af eksisterende standarder. Her kan Integrity vise dig hvor ændringer slår igennem, både på design- og testsiden.

Design-familier
Hvis du har varianter af samme design, vil alle emner have de stort set de samme overordnede krav, men hvert emne vil have enkelte separate krav.
Integrity kan holde styr på standardkravene samt de specifikke krav. Samtidig kan du styre at du ikke overtester de enkelte familiemedlemmer med test som ikke er relevante.

Med Integrity kan din organisation tage det næste skridt mod
formelt styret innovation – uden at give køb på kreativiteten.

Du kan tilmelde dig webinaret ved at klikke på følgende link: 
https://register.gotowebinar.com/register/6683207009787048717