Gratis Vuforia Chalk 

I lyset af den igangværende epidemi – hvor fysisk kontakt bør reduceres til et minimum – har PTC besluttet at stille Vuforia Chalk gratis til rådighed for interesserede, foreløbig frem til 30. juni.

Vuforia Chalk er en AR-App, som bruges til kommunikation mellem to parter. Den ene vil typisk være eksperten – den anden vil typisk være en medarbejder, som har behov for hjælp. App´en virker på både tablets, smartphones og desktop.

Med Vuforia Chalk kan eksperten guide den lokale medarbejder. Dels via et fælles billede af verden formidlet af kameraet på det lokale device, dels ved at give mulighed for at ”tegne på virkeligheden” i 3D. Vuforia Chalk kan beskrives som et delt whiteboard i 3D, hvor verden set gennem kameraet er whiteboardet. Eksperten kan f.eks. markere knapper, der skal trykkes på – ved at slå en cirkel omkring dem – og måske pege på andre dele af et stykke udstyr, som evt. skal åbnes for kontrol. De markeringer, som eksperten har påført virkeligheden forbliver på rette plads, når den lokale medarbejder går rundt om maskinen.

Det kan lade sig gøre fordi app’en opbygger en 3D-forståelse af verden set igennem kameraet. Grundlæggende er det konceptet i al Augmented Reality, men her er teknologien brugt til at løse en helt konkret udfordring – etablering af en umiddelbar og intuitiv fælles oplevelse af verden – ikke bare i 2D og video, men i 3D og video.

Se disse videoer, som viser hvordan Vuforia Chalk virker:

Ved at inddrage ekspertens hjælp i problemløsningen kan Vuforia Chalk bidrage til at:

• Hjælpe kolleger med det du er ekspert i – remote

• Reducere antallet af unødvendige servicebesøg – med de deraf afledte omkostningsreduktioner.

• Give serviceteknikere et overblik over et stykke udstyrs helbred inden besøg – med forbedret sikkerhed for at have de korrekte dele med til udskiftning.

• Give en kunde eller kollega et optimalt indtryk af den oplevede service – også remote.

Gå til PTC for at få adgang til Vuforia Chalk.

Vi håber at Vuforia Chalk kan gøre en forskel for dig og din virksomhed i denne tid.

P.S.

Vuforia er et PTC-brand. Vuforia er en af de førende Augmented Reality Engines, som benyttes i tusindvis af apps