fbpx

 

Vi bliver en del af en international familie

Vi bliver nu en del af en ny familie – 9altitudes. Det betyder, at vi nu står endnu stærkere og i endnu større grad kan rådgive vores kunder. Vi får nemlig nye danske (og internationale) kollegaer med ekspertise indenfor PLM og IoT fra PTC samt ERP, CRM og BI på Microsoft Dynamic 365 platformen.

En endnu større understøttelse af vores kunder

Vi ser store muligheder i samspillet mellem Econocap og de øvrige virksomheder i 9altitudes, da de systemer vi i den nye familie tilbyder ofte er systemer, der ude ved kunderne skal spille sammen (integrere) for at give den optimale understøttelse af jeres forretning. Derfor glæder vi os fremover til at udnytte hinandens kompetencer for at kunne levere en endnu mere værdifuld løsning til jer som kunde.

 

“Vi er rigtig glade for at blive en del af 9altitudes familien, da vi ser muligheden for at opnå nogle spændende synergier. Vi ser frem til at kunne tilbyde endnu mere til markedet, med samlede løsninger hvor PLM, ERP og IoT hænger sammen hele vejen fra tanke til kørende løsning – og til den efterfølgende drift”

Bo Rixen

Administrerende direktør, Econocap Danmark

 

Fakta om 9altitudes:

9altitudes er en international koncern, som i Danmark allerede består af Optimate og Bredana Solutions. For 9altitudes er Danmark et vækstmarked. Og samarbejdet med Econocap passer perfekt ind i gruppens strategi. 9altitudes gruppen står for solid industrividen indenfor primært tung logistik og produktion.

 

”For os handler det hele om tillid, et delt mål og en fælles værdi – at forstå kundens forretning 100% og dermed sikre en succesfuld implementering af opgaven. Det er dét der skaber resultater, og tilføjer værdi til kundens organisation

René J. Frøkjær

Administrerende direktør, 9altitudes Danmark

 

9altitudes er nu omkring 150 medarbejdere i Danmark fordelt på de tre firmaer.

 

Spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Bo Rixen, administrerende direktør hos Econocap på mail br@econocap.dk eller tlf: +45 2222 7400. Alternativt er du også velkommen til at kontakte René J. Frøkjær, administrerende direktør hos 9altitudes på mail: rjf@optimate.dk eller telefon +45 4091 3382.