Creo Simulation Live kampagne

Introduktionstilbud på Creo Simulation Live. Få 50% rabat i den første abonnementsperiode!

Nu introducerer vi sammen med PTC et stærkt tilbud på Creo Simulation Live. Du kan indtil den 25. marts 2020 bestille Creo Simulation Live og få 50% rabat det første år.

Creo Simulation Live er teknologien, der giver dig analyseresultater med en hastighed størrelsesordener højere end det du er vant til fra almindelig analyse – afhængigt af problemets karakter. 

I mange situationer vil resultaterne blive vist stort set umiddelbart – faktisk ofte sammenligneligt med den tid det tager at shade en model. Det betyder, at du kan få afprøvet flere alternativer pr. time og det giver dig muligheden for at levere bedre og mere gennemarbejdede konstruktioner.

Creo Simulation Live er et resultat af et tæt samarbejde mellem PTC og ANSYS, et samarbejde som i version 7.0 af Creo også vil blive udvidet til Fluid-området, ligesom flere andre ANSYS-applikationer vil blive fuldt integreret i Creo version 7.0

Tilbuddet indeholder Creo Simulation Live til brug for modal-, styrke- og termisk analyse.

Som en del af tilbuddet får du også mulighed for at deltage i et halv-dags kursus, hvor vi kommer de vigtigste funktioner igennem.

Med Creo Simulation Live introducerer PTC begrebet back-porting. Det betyder, at Creo Simulation Live er tilgængeligt i både version 4.0, 5.0, 6.0 af Creo. Så selvom du stadig måtte køre Creo 4.0 kan du altså stadig få glæde af Creo Simulation Live allerede nu.

Kontakt Econocap på 70 22 74 00 og spørg efter Bo eller Jens Peter, hvis du vil høre mere om kampagnen.

Da Creo Simulation Live udnytter specific funktionalitet på grafikkortet til at opnå den høje løsningshastighed er der specielle hardwarekrav. Generelt handler det om at du skal anvende et Nvidia kort af Keppler, Maxwell eller Pasccal-arkitektur – helst med 8 GB memory, gerne mere.

PTC har stillet en hardware-checker til rådighed her 

Econocap har tidligere afholdt et Webinar, hvor vi viste Creo Simulation Live. Det kan du se eller gense her