fbpx

I Creo er det 3D modellen som er i fokus, helt fra de tidlige ideer/koncepter, over det detaljerede konstruktionsarbejde, til efterprøvning i simulering med belastninger, til de helt færdige produktionsmodeller med tilhørende tegninger. Alt foregår på en og samme model, i den samme genkendelige Creo brugerflade for modellering, simulering, optimering og dokumentation.

Efter alle årene på markedet er Creo stadig et af de førende 3D CAD programmer. Og vi står ikke stille. Der bliver til stadighed tilføjet og udviklet nye features og funktioner, men aldrig på bekostning af stabiliteten og kontinuiteten. Med Creo er man fortsat i stand til at åbne en part fra den første udgave af Pro/ENGINEER i den seneste version af Creo Parametric. Mens andre systemer har skiftet teknologi er Creo stadig i front – også med hensyn til at beskytte din investering i dine data. Creo Parametric sparer dig både tid og minimerer risikoen for at lave dyrebare fejl. Med Creo Parametric kan du:

• Løse alle en fremstillingsvirksomheds geometriske og konstruktionsmæssige udfordringer – helt fra konceptuelt design til produktion på værkstedsgulvet.
• Kombinere letanvendelighed med funktioner, som kan håndtere alle tænkelige opgaver.
• Anvende industriens mest robuste, skalerbare og fleksible 3D modelleringssoftware.
• Vokse – uanset om du er selvstændig konsulent eller en international koncern.
• Basere dine konstruktioner på robust parametrisk modellering med en høj grad af intelligens, så de kan reagere forudsigeligt på uforudsete ændringer.
• Arbejde videre med modellerne med direkte modellering. Du kan ændre dimensioner, flytte flader og se geometrien ændre sig på logisk vis, når du bruger de direkte redigeringsfaciliteter.

Fra PTC tilbyder vi programmer og produkter som kompletterer hinanden. Creo til konstruktion. PLM med Windchill. Service guides og manualer – i papir- eller on-lineformater – med Creo Illustrate. Guides og instruktioner i AR-format med Vuforia Studio. Og som sikring af at du ved hvordan dine produkter performer og bliver anvendt ude i verden, IoT-teknologi med Thingworx.

Tilsammen udgør disse produkter industriens stærkeste platform.

Hos Econocap er vi stolte af at kunne tilbyde dig en komplet løsning.

Hvis du er på udkig efter et nyt 3D CAD program eller hvis du allerede bruger Creo i dag, så kontakt os for mere information og lad Econocap være din partner.