Deltag gratis i webinar tirsdag den 7. maj kl. 9:00

Creo Simulation Live

Få umiddelbar feedback på dit konstruktionsarbejde når din konstruktion analyseres i realtid!

Kom med til Creo Simulation Live webinar, og oplev at få dine designbeslutninger verificeret løbende under konstruktionsarbejdet. Creo Simulation Live er fuldt integreret i Creo og meget let at anvende, men frem for alt er det langt hurtigere end traditionelle finite element beregninger, da det udnytter de mange processorer på grafikkortet. Creo Simulation Live baserer sig på teknologi fra Ansys og kræver et moderne grafikkort fra Nvidia.
Creo Simulation Live er skrevet under anvendelse af Nvidia’s CUDA-libraries, som muliggør afvikling af general kode på grafikkortet. Derfor skalerer beregningshastigheden med størrelsen af grafikkortet.

Creo Simulation Live er en integreret del af modelleringsmiljøet på linie med andre konstruktionsværktøjer. Nu kan du udvikle nye versioner hurtigere, generere flere valgmuligheder, og konstruere med større selvtillid. Det er ikke bare bekvemt og hurtigt – det er konstruktionsassistance som en integreret del af arbejdsprocessen. Skab dine bedste konstruktioner hurtigere, og nyd fordelene ved et værktøj udviklet specifikt for dig som konstruktør.

Se med på vores webinar, som giver svar på:

• Hvilke problemtyper kan Creo Simulation Live løse?
• Hvor meget hurtigere er Creo Simulation Live – 5 gange, 10 gange eller 100 gange?
• Hvordan kommer jeg i gang med Creo Simulation Live?
• Hvad koster det?
• Dine egne spørgsmål under webinaret.

Du kan tilmelde dig ved at klikke her. Når du er tilmeldt får du en mail med instruktioner om hvordan du logger ind og ser med.