Vi har udvalgt nogle af de gode opgaver fra vores Advanced Functionality kursus, som du kan prøve gratis på dette års PTCUser møde. Vi trækker lod om gratis deltagelse på det fulde kursus.

Igen i år afholder brugergruppen PTCUser et årsmøde, hvor du har mulighed for at deltage.  Econocap udstiller under årsmødet og har mange forskellige brugerindlæg på de 2 dage.

Som noget nyt i år tilbyder vi at man kan få undervisning i Creo under brugermødet. Vi har udvalgt et par gode øvelser fra vores Advanced Functionality (vores udvidede Creo kursus) og vi forklarer også hvad man får ud af at deltage på hele kurset. Alle der gennemfører får mulighed for at deltage på det fulde Advanced Functionality kursus til en fordelagtig pris og vi trækker lod om hvem der kan deltage gratis.

Vær opmærksom på at der er et begrænset antal pladser hvor først til mølle princippet træder i kraft, så klik her for tilmelding og vær sikker på at du får en af de eftertragtede pladser. Man skal være tilmeldt senest den 7. marts kl. 15:00 for at kunne deltage i lodtrækningen.

PTCUser er stedet hvor du får mulighed for at høre om nyheder fra PTC og de produkter du bruger dagligt. Der er mange gode indlæg du kan lære af – bl.a. Tips & Tricks – og måske vigtigst, så får du mulighed for at vedligeholde og udbygge dit netværk med andre, som benytter software fra PTC

Den 8 – 9. marts i Fredericia

Se mere detaljeret program og tilmeld dig her: