PLM Konsulent

Design og implementering af systemløsninger

Econocap A/S er en solid, dansk IT-virksomhed, som sælger PLM-, CAD- og IoT-løsninger baseret på software fra PTC, samt implementering, undervisning og support som en del af løsningerne. Virksomheden er certificeret partner af PTC og servicerer danske produktions-, udviklings- og rådgivningsvirksomheder med procesforbedrende produkter og ydelser af høj kvalitet. Econocap er en del af en international gruppe med kontorer i Sverige, Finland, Tyskland og Polen. I Danmark har Econocap to  kontorer i henholdsvis Kolding og Hørsholm.

Econocap ønsker at fortsætte den gode vækst, derfor søger vi endnu en kollega til kontoret i Kolding.

Du kan skabe værdi med Product Life Cycle Management
Som PLM-konsulent får du ansvar for design og implementeringsfasen i solgte projekter. Sammen med din kunde sætter du dig ind i virksomhedens behov, for at konfigurere en optimal  løsning til styringen af virksomhedens data og processer. I PLM-teamet er der udover dig, 15 fagligt dygtige og engagerede kolleger. Du får en selvstændig rolle, hvor du vil få stor indflydelse på at skabe en spændende hverdag. Du er kreativ og har blik for at finde løsninger, der styrker dine kunders forretningsprocesser, samtidig giver dit kvalitetsfokus og sans for detaljen et problemfrit implementeringsforløb.

Løsningsorienteret specialist
Du har en teknisk uddannelse gerne på BA-niveau. Din teoretiske viden supplerer du naturligt med god forretningsforståelse og viden om de processer, som findes i en moderne fremstillingsvirksomhed. Du motiveres af at skabe løsninger i tæt samarbejde med dine kunder, du er dialogsøgende og trives med at udvikle dine løsninger i samarbejde med andre. Det motiverer dig at bidrage med din viden i dialogen med dine kunder. Du taler og skriver fejlfrit dansk.

Du har måske arbejdet som Solution Architect, PLM konsulent, PDM Administrator, Document Management Konsulent, ERP Konsulent, IT-konsulent el.lig. Du har erfaring med PLM/CAD-systemer og produktudviklingsprocesser.

Selvstændig stilling i virksomhedens vækstområde
Du tilbydes en nøglerolle i en spændende vækstvirksomhed, hvor du får stor selvstændighed. Du indtræder i et ungt og positivt arbejdsmiljø præget af entreprenørånd, engagement og en professionel indstilling. Humor vægtes højt og der er plads til skæve indslag. Virksomheden prioriterer din udvikling og gode arbejdsforhold.

Ring og hør nærmere
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Bo Rixen på +45 7022 7400. Finder du jobbet interessant, glæder vi os til at modtage din ansøgning og CV på job@econocap.dk Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse, du sender fra. Vi indkalder løbende til samtaler.