Også i år holder brugergruppen PTC/User. I år bliver det den 6. og 7. marts på Hotel Trinity i Fredericia.

Men ikke alt er det samme. Det er vores indtryk at der er masser af gode ideer som fortjener at blive udvekslet, men som måske ikke kan bære et helt indlæg. Samtidig er det ikke alle, som har lyst eller tid til at stå for en fuld præsentation. Så i år introducerer vi et nyt format – workshops.

På en workshop møder du op klar med dine gode ideer og spørgsmål. Du har måske et tip du gerne vil vise, eller du har en enkelt slide med nogle gode pointer. Måske har du en problemstilling, som du gerne vil have andres input til. Tanken er at workshops skal være interaktive og fremme debatten og udvekslingen af information mellem brugergruppens medlemmer. Støt op om det – du er selv en væsentlig brik i at gøre årets workshops til en succes.

Årets workshop-emner omfatter:

  • Creo Modelbased Definition
  • Creo 3D modellering
  • KeyShot
  • Kvalitet i 3D modellering i Creo
  • Import af CAD-data via Unite Teknologien – incl. Import Data Doctor
  • Simulation

Men selvfølgelig er der også klassikkerne, herunder Tips & Tricks for både Creo og Windchill-brugere, ligesom der er præsentationer indenfor specielle emner – bl.a. en række brugerpræsentationer. Du kan se hele agendaen her og mere generel information om PTC/User på PTC/User

Meld dig til på Tilmelding og husk at bestille hotelværelse. Det kan du læse mere om på Info

Econocap stiller talstærkt op. Vi glæder os til at møde dig.