Webinaret afholdes af vores samarbejdspartner Ariadne Engineering fra Sverige. Webinaret afvikles på engelsk.

Hvorfor Form- og Positionstolerancer ?

I løbet af dette gratis webinar vil du få indblik i hvordan du formulerer og definerer funktionskrav v.hj.af form- og positionstolerancer. På denne måde kan funktionskrav entydigt kommunikeres til dine leverandører med henblik på at sikre kvalitet og undgå dyre fejl i fremstillingsprocessen. Korrekt produktdefinition hjælper også inspektions- og kvalitetsmedarbejdere ved verifikation af produkterne.

Vi begynder med at gennemgå svagheder ved anvendelse af traditionelle lineære tolerancer og derefter beskrive hvorledes geometriske tolerancer (form- og positionstolerancer) på en langt bedre måde kan definere kravene til produktets geometri.

Alle de tvetydigheder og åbne spørgsmål, som findes i forbindelse med målsætning med lineære tolerancer kan afhjælpes ved anvendelse af form- og positionstolerancer. Det store fremskridt ligger i at tage et helhedssyn og anvende det systematisk.

Under webinaret kommer vi til at tale om:

  • Begrænsninger med lineære og vinkel-tolerancer
  • Hvorledes funktionskrav kan formuleres med tolerancer
  • Definere funktionelle referencer som fuldt låser alle frihedsgrader
  • Identificere anvendelse og rækkefølge af anvendte referencer
  • For funktionsflader definere position, retning og form.
  • Uddannelse

Tilmeld dig her